Thailands top 5 strande

Hvor finder man Thailands bedste 5 strande? Personligt foretrækker jeg strande, som udover fantastiske farver og sandbund er kendetegnet ved få eller ingen strandstole. Strandsælgere er jeg også helst foruden. For mig er de bedste strande:

# 1: Bottle Beach på Koh Phangang

Bottle Beach

Stranden er fantastisk. Den ligger for sig selv, den er lang og total bounty, og der er ingen strandstole. Det er lidt besværligt at komme dertil, så her er relativt få mennesker. Endnu et plus. Her er kun fire resorts, som alle er ”low key”. Jeg kan anbefale Bottlebeach 1 resort: link:http://www.bottlebeach1resort.com/. Men forvent ikke luksus i gængs forstand. Til gengæld er her luksus for øjne og sjæl i rigelige mængder!

# 2: Koh Kradan i Trang-provinsen

Koh Kradan

Det bliver ikke smukkere. Totalt krystalklart vand og en kridhvid strand. Der er mange koraler i vandet, hvilket rækker lidt ned. Husk badesko/sandaler og så er den ged barberet. Man kan ikke køre bil på øen, så der er kun den strand, hvor der ligger bungalows på størstedelen af stranden. Heldigvis ingen hoteller. Vi boede på Seven Seas: link. Luksus på den gode måde. Meget stilfuldt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *